Om Hemberga Dryckesgrossisten

 

Hemberga Brunn AB är ett företag med långa anor som grundades redan 1948, och det har under de senaste decennierna arbetat som en renodlad grossiströrelse. 2012 gick Hemberga Brunn ihop med Dryckesgrossisten i Stockholm AB och det sammanslagna bolaget genomgår under nya ägare en omdaning till ett modernt konsumentvaruföretag. Hemberga Dryckesgrossisten har distributionsrättigheterna i Sverige för bland annat Perrier, Vittel, innocent Drinks, Guaraná Antarctica och distributionsuppdrag för Saxhyttegubben och många lokala svenska ölbryggerier.

Hemberga Dryckesgrossisten samarbetar med alla stora dryckesleverantörer och vi har ett mycket brett sortiment som vi levererar till caféer, restauranger, grossister, butiker, idrottsföreningar och arbetsplatser. I vårt sortiment hittar du allt från mineralvatten, läsk, och öl till energidrycker, kaffe och kakor.

Våra styrkor är det personliga bemötande, vår sortimentsbredd och flexibilitet tillsammans med lång erfarenhet och tradition. Företaget ägs av ledningsgruppen.

Besök oss även på facebook.com/HembergaBrunn

hemberga

Top

Kontakta oss

Hemberga Dryckesgrossisten AB
Södra Hamnvägen 3, hus G
115 41 Stockholm

Tel: 08-514 005 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.