us9-2d65e429-a95fcfef5dd52edcd2c71d905.pages.mailchi.mp

Goda drycker till din arbetsplats

Goda drycker till din arbetsplats

Hemberga har arbetet med dryckesleveranser till arbetsplatser och kontor sedan 1950-talet. Vi började leverera kolsyrat vatten till kylskåp i den klassiska rödbacken för 33-centiliters drycker till kontor i Stockholmsområdet och idag kan vi erbjuda ett stort sortiment av olika drycker men även energibars och snacks till hela Sverige. Det är vi stolta över!

Drycker och snacks för ökad trivsel

Att erbjuda anställda, besökare och gäster en kyld dryck, en god kopp kaffe och gärna ett litet mellanmål som en påse nötter eller energibars ökar trivseln på arbetsplatsen. Ofta är det just den där extra energin som man får av en god fika och något gott att dricka som leder till en spännande diskussion eller ett givande samtal. Öka kreativiteten och effektiviteten med Hembergas dryckesleveranser och skapa en attraktiv arbetsplats med välmående medarbetare!

I vårt breda sortiment hittar du allt från vatten med olika smaker till läsk, öl, juice, smoothies, energibars och snacks. Klicka här för att se hela vårt sortiment. Välkommen att registrera dig som kund och gör din första beställning redan idag! Om du har några frågar är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon eller e-post. Det personliga bemötandet är viktigt för oss och vi arbetar alltid så flexibelt och effektivt vi kan för att du ska bli en riktigt nöjd kund hos oss.

Så här fungerar det

När du har registrerat dig som kund kan du lägga din första beställning av drycker och snacks av god kvalitet till förmånliga priser. Många företag vill erbjuda sina anställda en kyl med kolsyrat vatten men också med andra typer av drycker och något enkelt att fika på. I vårt breda sortiment finns många produkter från flera olika varumärken att välja mellan. I Stockholm levererar vi inom 1-2 dagar och i övriga landet mellan 3-5 dagar. Vi levererar fraktfritt vid beställningar över 900 kr ex moms och pant. Allt detta kan du läsa mer om under våra villkor.

Naturligtvis kan vi även ta med eventuell pant och tombackar vid leveransen. Vi samarbetar med Returback för att det ska blir så enkelt och hållbart som möjligt. Handlar du burkar och PET-flaskor tar vi tillbaka dessa i säckar vid nästa dryckesleverans och Returpack betalar in panten direkt till dig. Tjänsten för panthantering är helt gratis, förutsatt att returneringen sker i säckar i samband med en dryckesbeställning. Önskas en separat hämtning av pant kostar det 290kr. Tombackar dras av direkt på fakturan. Vid beställning av dryck på glasbackar tar vi emot returer på tomma backar vid leveranstillfället och drar av dessa på fakturan, alternativt återinsätter beloppet till ett konto om ni betalar med kort.

Läs mer om detta här: Panthantering

Ni kan även läsa mer om detta på Returpacks hemsida här

Vi kan även erbjuda en bekväm fullserviceleverans med kyld dryck där vi sköter allt som har med dryckerna att göra. Ni lånar en kyl som vi kontinuerligt servar och fyller på. Vi tar tillbaka alla returburkar samt håller rent och fräscht i och runtom kylen. Ett smart och enkelt sätt att alltid ha tillgång till kolsyrat vatten och andra drycker på ett kontor! Kostnaden för tjänsten är 1 kr extra per konsumentförpackning av varorna ni beställer.

Intresserad av fullservice? Kontakta oss på info@hemberga.se eller ring 08-514 00 500.

Läs mer om detta här: Vending & Kylskåp