Dryck på jobbet

Dryck på jobbet

Dryck på jobbet

Dryck på jobbet har blivit allt mer populärt. Det är en trivselhöjare som vi har enkla lösningar på. I vårt sortiment finns produkter som passar för såväl till frukost, lunchen och till mötet eller konferensen.

I vårt sortiment hittar ni ett flertal varumärken på olika förpackningstyper inom:

Klicka här för att se hela vårt sortiment.

Vanlig leverans av dryck

Ni beställer via hemsidan, er dryck levereras inom 1-2 dagar (gäller i Stockholm). Vid leverans tar chauffören med sig eventuell pant eller tombackar om så önskas. Tombackar dras av direkt på er faktura, pantsäckar betalas ut via returpack. Läs mer om detta här.

Er beställning levereras fraktfritt om ordervärdet överstiger 900kr exkl.moms och pant.

Våra fullständiga villkor hittar du här.

Fullserviceleverans med kyld dryck

Ett bekvämt alternativ där vi sköter allt som har med Era drycker att göra. Ni lånar en kyl som vi kontinuerligt servar och fyller på. Vi tar tillbaka alla returburkar samt håller rent och fräscht i och runtom Er kyl.

Intresserad av fullservice? Kontakta oss på info@hemberga.se eller ring 08-514 00 500.

Läs mer om detta här: Vending & Kylskåp

Förenklad hantering av pant

För att göra hanteringen av pant hos er så enkel som möjligt samarbetar vi med Returpack. Handlar ni burkar & PET-flaskor tar vi tillbaka dessa i säckar vid leverans av dryck,, varpå Returpack betalar in panten direkt till er.

Läs mer om detta här: Panthantering

Ni kan även läsa mer om detta på Returpacks hemsida här

Handlar ni dryck på glasbackar tar vi emot returer på tomma backar vid leveranstillfället och drar av dessa på er faktura, alternativt återinsätter beloppet till ert konto om ni betalar med kort.

Kontakt

Vill du bli kontaktad? Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi till dig!