us9-2d65e429-a95fcfef5dd52edcd2c71d905.pages.mailchi.mp
Barebells Protein Bar Salty Peanut 55g

Barebells

BAREBELLS FUNCTIONAL FOODS

 

2016 lanserades Barebells som erbjuder ett brett sortiment av proteinberikade alternativ till mellanmål och frukost.

Barebells Functional Foods är ett varumärke som har revolutionerat hälsosam livsstil. Med sin högkvalitativa produktlinje som innehåller proteinbars, mjölkshakes, proteinpuddingar och andra snacks, har Barebells blivit ett populärt val för dem som vill upprätthålla en hälsosam och aktiv livsstil.

Produkterna från Barebells är fullpackade med högkvalitativt protein och har minimalt med socker och kolhydrater. Detta gör dem till ett perfekt alternativ för alla som vill ha en godisliknande upplevelse utan att kompromissa med sin hälsa och fitnessmål.

Dessutom är Barebells produkter glutenfria och finns i en mängd olika smaker, inklusive choklad, karamell, lakrits och jordnötssmör. Detta gör dem till ett mångsidigt val för dem som vill ha en variation av smaker och tillfällen.

Men vad som verkligen sätter Barebells isär från andra hälsosamma varumärken är dess engagemang för funktionell mat. Produkterna är speciellt utformade för att tillgodose kroppens behov av näring och energi, så att du kan upprätthålla en hälsosam och aktiv livsstil.

 

Inget konto? Klicka här för att bli kund

148.105.251.16