us9-2d65e429-a95fcfef5dd52edcd2c71d905.pages.mailchi.mp

Varuautomater och kylskåp med kundanpassat sortiment

Varuautomater och kylskåp med kundanpassat sortiment

SNABB OCH ENKEL HANTERING AV DRYCKER OCH SNACKS

Hemberga har en smart och smidig hyrservice av varuautomater där ni hyr den läskmaskin, dryckesautomat eller varuautomat som passar era medarbetare och era kunder bäst. Ni bestämmer både pris och sortiment i automaten och har därmed en chans att göra en extra förtjänst. En dryckesautomat är en bra lösning för att bedriva försäljning av drycker och snacks utan att behöva bemanning på plats.

Hemberga erbjuder två varianter av automater, en som enbart är anpassad för dryck och en som är anpassad för både dryck och snacks. Klicka här för att se teknisk information om automaterna. Facken i automaterna kan anpassas för att passa det sortiment av dryck som ni önskar, till exempel 33 cl burkar, 33 cl PET-flaskor, 50 cl PET-flaskor samt snacks och bars. Hos Hemberga finns ett stort sortiment av allt från kolsyrat vatten till läsk, juice, smoothies och olika snacks och energibars. Vi uppdaterar sortimentet efter säsong och nya trender.

Vi erbjuder hyra av dryckesautomat för 1600kr/mån med en avtalstid på 36 månader. Räkna med att leveranstiden är ca tre veckor men vi gör allt vi kan för att du ska bli nöjd och få dryckes- eller varuautomaten på plats så fort som möjligt. Vi hjälper naturligtvis till med installation av kortbetalningslösning. Betalning i maskinerna sker med kort via blip och betalningstransaktionerna går genom Loomis Pay eller Nayax till önskat konto.

Vill du veta mer om dryckesautomater?

Kontakta oss här!

Hyra av kylskåp

Hyra av kylskåp

ETT KYLSKÅP MED KALLA DRYCKER TILL DIN ARBETSPLATS

Ett alternativ till en dryck- eller varuautomat är att låna ett kylskåp direkt från Hemberga. Att erbjuda kyld dryck på en arbetsplats har blivit allt mer populärt och är en riktig trivselhöjare. Vi har enkla lösningar! Vi kan leverera beställda drycker till anvisad plats hos er varpå ni själva ansvarar för att plocka in i kylskåpet samt samla ihop panten i säckar eller så väljer ni vår fullserviceleverans. Då sköter vi påfyllningen i kylskåpet och tar tillbaka alla returburkar samt håller rent och snyggt i och runtom kylen. Läs mer om dryck på jobbet från Hemberga.

Hemberga har lång erfarenhet av att leverera drycker och snacks till arbetsplatser. Vi hjälper dig både vid val av maskin eller kylskåp och med sortimentet, alltid till fördelaktiga priser. Vill du veta mer om våra dryck- och varuautomater eller hur du kan få ett kylskåp fyllt med snacks och dryck till din arbetsplats? Tveka inte att kontakta oss! Vi hjälper dig att hitta den optimala lösningen för en snabb och god fika!

Visste du förresten att personalvårdsförmåner är skattefria. Med personalvårdsförmån avses förmån av mindre värde som inte är en direkt ersättning för utfört arbete utan avser enklare åtgärder, vilka syftar till att skapa trivsel i arbetet eller liknande eller som annars utgår på grund av sedvänja inom det yrke eller den verksamhet som det är fråga om.

148.105.251.16