us9-2d65e429-a95fcfef5dd52edcd2c71d905.pages.mailchi.mp

Om oss

Hemberga Dryckesgrossisten AB grundades 1948. Vi är ett innovativt konsumentvaruföretag som arbetar med varumärkesutveckling och dryckesleveranser. Våra kunder finns främst inom svensk dagligvaruhandel, servicehandel, Foodservice, träningsanläggningar, arbetsplatser och detaljhandel. I vårt sortiment hittar du allt från mineralvatten, läsk, öl och energidrycker till kaffe, juice, snacks och energibars.

Hemberga Dryckesgrossisten AB har en bred varumärkesportfölj där vi bland annat ansvarar för försäljningen av Snapple, Gatorade, Perrier och Bang på den svenska marknaden. Vi driver också försäljningen av folköl och alkoholfria viner gentemot dagligvaruhandeln för flera ledande varumärken, bland andra Nya Carnegiebryggeriet, Jämtlands Bryggeri, Södra Maltfabriken och Jacob’s Creek Unvined. 

Våra styrkor är ett personliga bemötande, vår sortimentsbredd och flexibilitet tillsammans med en lång erfarenhet och tradition. Vår organisation är mycket kunnig och försöker alltid hjälpa våra kunder att maximera sin lönsamhet från sin dryckesförsäljning.

KONTAKT

VÄXELN: 08-514 00 500

E-POST: info@hemberga.se 

HEMBERGA DRYCKESGROSSISTEN AB
Frihamnsgatan 26

115 56 STOCKHOLM

148.105.251.16