us9-2d65e429-a95fcfef5dd52edcd2c71d905.pages.mailchi.mp
Club-Mate 50 EG

Club-Mate

Har du provat Club-Mate?

Vill du ha något mycket uppiggande som också har en låg sockerhalt? Då ska du köpa Club-Mate. Yerba Mate är en växt som finns i Sydamerika och som genom sin uppiggande effekt har blivit oerhört populär. Via mellanöstern har populariteten spridit sig till mellanöstern och nu gör den även sitt intåg i vårt land och del av världen. Så varför inte vara en av de första som provar drycken i din bekantskapskrets?

Vad är Club-Mate?

Club-Mate är en dryck som tillverkas med hjälp av torkade och sönderdelade blad från växten Yerba Mate, som växer i Sydamerika. Här kommer lite fakta om drycken:

  •         Innehåller koffein
  •         Uppiggande
  •         Bladen används till is-thé
  •         Populär att använda i drinkar
  •         Låg sockerhalt
  •         Finns smaksatt med cola

Precis som kaffe så har Club-Mate och då även Club-Mate med smak av Cola en lite annorlunda smak. När du väl har vant dig så kommer du däremot troligen ingå i den enorma skara av de som har Club-Mate som sin absoluta favorit. Det finns till och med en Club-Mate grupp på Facebook där du kan få nyheter, diskutera drycken och hitta förslag på nya drinkar eller sätt att servera Club-Mate på.

En riktig favorit

Det som troligen har gjort Club-Mate drycken så populär är att den är en fullgod konkurrent till kaffet, tack vare sin höga halt av koffein. Det finns otaliga historier om hur de som inte dricker kaffe har höjt sin nivå av pigghet genom att dricka den annorlunda drycken. En extra energikälla som ibland kan behövas vid höstens intåg eller när du har extra mycket att göra på jobbet. Så prova den omåttligt populära drycken och gå även med i Club Mate för en gemenskap där du får alla frågor besvarade. Bli pigg och drick gott med hjälp av en Club-Mate Original eller Cola.

 

Inget konto? Klicka här för att bli kund

kr/20 st
kr/24 st
kr/24 st
148.105.251.16