us9-2d65e429-a95fcfef5dd52edcd2c71d905.pages.mailchi.mp
Guarana 33 B

Guarana

Drick godaste Guarana-drycken från Brasilien

Vill du dricka en nyttigare dryck som samtidigt är läskande och god? Då kan du prova den dryck som är Brasilens näst mest köpta: guaranaläsk. Förutom att det är en mycket god dryck så finns det flera olika punkter som gör den så populär:

  •         Tillverkad på Guaranaextrakt
  •         Uppiggande
  •         Skapades 1921 i Sao Paolo
  •         Guarana används som kosttillskott
  •         Guarana har dubbelt så mycket koffein som kaffebönan

Två i en

När du köper Guarana Antarctica så får du två funktioner i en:

  •         Törstsläckare
  •         Uppiggande

Du kan även köpa Guarana som kosttillskott, men när du istället väljer drycken så får du även vätskan som du behöver för att fungera under dagen. Om du vill så kan du även göra en alkoholfri drink med drycken, som du numera kan köpa även i Sverige. Varför inte välja att blanda drycken med lite krossad is och en skiva citron eller lime på toppen? Det kommer göra succé på lunchen eller poolpartyt med släkt och vänner. Det kan också kännas extra speciellt och lyxigt att veta att du dricker extraktet från fröna på en klängväxt som växer i Amazonas.

Guarana istället för kaffe

Kaffe är den dryck som är mest omtalad för sina uppiggande egenskaper. Men om du söker effekten av kaffe utan att dricka det, så går det alldeles utmärkt att välja den goda drycken med guarana. Det är en mer läskande dryck som passar sig bättre för stranden eller kanske efter maten. Helt enkelt perfekt vid alla de tillfällen när du är sugen på något uppiggande, men kanske inte vill dricka något varmt. Det kan också vara så att du är på en plats där du inte så lätt kan få tag på gott kaffe. Drycken passar sig väldigt väl att dricka iskall, men den är precis lika god i rumstemperatur.

WHERE TO BUY

E-handel: Mathem

Grossist: Pitanga Brasil

Dagligvaruhandel: Hemköp, Coop, ICA

 

Inget konto? Klicka här för att bli kund

kr/24 st
148.105.251.16