us9-2d65e429-a95fcfef5dd52edcd2c71d905.pages.mailchi.mp
JC Unvined Shiraz 0,5% 75 EG

Jacob's Creek Unvined

Köp alkoholfria viner av högsta klass

Om du känner till goda viner så känner du till Jacobs Creek. Det är ett märke som är mycket välkänt och framgångsrikt inom vinvärlden. Nu kan du även njuta av ett gott glas Jacobs Creek om du väljer ett alkoholfritt alternativ. Den goda och fylliga smaken bevaras även om alkoholen inte längre finns kvar. Nu kan du helt enkelt njuta av en riktigt god och festlig dryck precis när du önskar.

Lätt att hitta

När du vill bjuda på ett gott alkoholfritt vin så går det lätt att köpa när du veckohandlar på ICA eller Coop. Det är även lätt att hitta ett alternativ som passar både dig och tillfället.

Njut av varianter som:

  •         Rött
  •         Rosé
  •         Vitt

Om du föredrar att handla på Willys eller Hemköp så kan du även hitta ditt alkoholfria vin från Jacobs Creek där. Du kan servera vinet på precis samma sätt som du hade gjort med de ordinarie vinerna från tillverkaren. Varför inte njuta av ett alkoholfritt rosé när sommarhettan slår till? Eller njut av ett rött alkoholfritt vin framför brasan en helt vanlig tisdagskväll efter jobbet?

Smaken stannar i vinet

Du kanske undrar hur tillverkaren har lyckats så bra med att behålla smaken så väl trots att alkoholhalten är borta? Det alkoholfria vinet går igenom precis samma processer som det vanliga vinet gör. Det är inte förrän i slutet av processen som alkoholen avlägsnas, vilket gör att alla smaker och fylligheten består. Njut av en god röd Chiraz, en mjuk vit Riesling eller ett läskande rosévin. Har du smakat alkoholfria viner förut, men tyckt att de påminner mer om juice än vin? Då har du inte smakat ett vin ur serien Unvined från Jacobs Creek. Ett gott alkoholfritt vin passar perfekt när du måste kunna sätta dig bakom ratten och helt enkelt när som helst.

WHERE TO BUY

E-handel: Delitea, UnBooze

Grossister: AxFood Snabbgross

Dagligvaruhandel: Hemköp, Willys, Coop, ICA

 

Inget konto? Klicka här för att bli kund

148.105.251.16