us9-2d65e429-a95fcfef5dd52edcd2c71d905.pages.mailchi.mp
Perrier Naturell 33 EG

Perrier

NATURLIGT KOLSYRAT VATTEN

 

Perrier är ett kolsyrat naturligt mineralvatten som har varit en populär dryck sedan den först introducerades på marknaden. Drycken har en lång och intressant historia som sträcker sig över flera århundraden.

Perriers historia börjar på 1800-talet i den franska staden Vergèze, där den lokala källan Les Bouillens upptäcktes. Källan var känd för att ha en hög halt av naturligt kolsyra och mineraler, vilket gjorde vattnet till en eftertraktad dryck bland lokalbefolkningen.

År 1898 köpte den brittiska affärsmannen Sir John Harmsworth källan och började exportera vattnet till Storbritannien under namnet Perrier. Perrier blev snabbt populärt i Storbritannien och spred sig till andra delar av Europa och Nordamerika.

Under 1900-talet genomgick Perrier flera förändringar och förbättringar. År 1933 lanserades den första glasflaskan, vilket gjorde det enklare att transportera och förvara vattnet. 1976 introducerades den ikoniska gröna glasflaskan som fortfarande används idag.

Perrier blev också en symbol för hälsomedvetenhet och en populär ingrediens i cocktails.

Idag är Perrier en av världens mest kända mineralvatten och har blivit ett välkänt varumärke runt om i världen. Drycken är fortfarande tillverkad från samma källa i Vergèze och är en populär ingrediens i cocktails och andra drycker.

Perrier finns hos oss i 75cl och 33cl glasflaska.

 

WHERE TO BUY

Grossister: Menigo, Martin & Servera

Dagligvaruhandel: Hemköp, Willys, Coop, ICA

 

Inget konto? Klicka här för att bli kund

kr/24 st
148.105.251.16