us9-2d65e429-a95fcfef5dd52edcd2c71d905.pages.mailchi.mp
Drycker från innovativa varumärken

Drycker från innovativa varumärken

Hemberga erbjuder ett brett sortiment av drycker till restauranger och caféer. Bli kund redan idag! Du registrerar dig enkelt via vår webbsida och kan sedan beställa drycker från flera starka varumärken till riktigt bra priser. Vi levererar din beställning snabbt och smidigt, inom två dagar i Stockholm och mellan tre och fem dagar i övriga landet.

BRETT SORTIMENT AV DRYCKER TILL RESTAURANGER OCH CAFÉER

Erbjud dina kunder kalla och goda drycker! Det är svårt att tacka nej till en god dryck till en god fika på caféet eller konditoriet, en snabb lunch på stan eller en middag på en fin restaurang. Hos Hemberga hittar du ett brett sortiment av drycker från lokala och internationella producenter. Vi erbjuder innovativa varumärken inom läsk, vatten, lemonad och måltidsdryck som ger bra lönsamhet till din dryckesförsäljning. Här hittar du allt från vatten med olika smaker, läsk och goda juicer och lemonader.

Du beställer enkelt via vår effektiva e-handel och om du har några frågor är du alltid varmt välkommen att höra av dig via telefon eller e-post. Vi levererar drycker till ditt café eller din restaurang men självklart också till bagerier, konditorier och hotell med snabba och smidiga transporter. Alla beställningar över 2500 kr ex moms och pant levereras fraktfritt. Vid beställningar under 2500 kr ex moms och pant tillkommer 290 kr i fraktavgift. Vi levererar till hela landet. I Stockholm kan du räkna med att ha din beställning inom två dagar och i övriga landet tar leveranserna mellan tre och fem dagar.

Välkommen att bli kund hos Hemberga och lägg din första order på drycker som vatten och läsk till din restaurang eller ditt café redan idag! Här är det enkelt och smidigt att handla. I vårt breda sortiment hittar du allt du behöver för att kunna erbjuda dina kunder och gäster goda drycker till förmånliga priser. Vi uppdaterar sortimentet hela tiden efter nya trender och årets säsonger.

HYR EN KYL TILL FÖRMÅNLIGT PRIS

Hos Hemberga kan du även hyra en kyl eller en varuautomat till riktigt bra priser. Att erbjuda dina medarbetare kylda drycker är ett bra sätt att skapa en attraktiv och effektiv arbetsplats. Vi kan till exempel leverera en kyl till er som ni själva fyller på med de drycker som är populära på arbetsplatsen. Vi kan även erbjuda en fullservicetjänst där vi sköter påfyllningen efter era önskemål, håller rent och snyggt i kylen och runt om kylen och tar tillbaka alla returburkar.

Vi kan även erbjuda varu- och dryckesautomater till arbetsplatser, skolor och mottagningar. Du bestämmer vilken varuautomat som passar dig och dina medarbetar eller kunder bäst och du kan även bestämma pris och sortiment. Ett smart sätt att göra en god förtjänst och ett smidigt sätt när man inte kan ha bemanning på plats för att sköta försäljningen. Det finns varuautomater som är anpassade för kylda drycker och det finns varuautomater som klarar både drycker och snacks.

Här kan du läsa med om vendingmaskiner och kylskåp. Hemberga har lång erfarenhet av att leverera drycker och snacks till arbetsplatser och offentliga lokaler. Våra medarbetar står redo att hjälpa dig att hitta den lösning som passar dig bäst. Kontakta oss via telefon eller e-post så berättar vi gärna mer om hur du kan få en dryck- eller varuautomat eller ett kylskåp fylld med kylda drycker och goda snacks till din arbetsplats.

148.105.251.16