us9-2d65e429-a95fcfef5dd52edcd2c71d905.pages.mailchi.mp
Proteinbars och sportdrycker för träning och återhämtning

Proteinbars och sportdrycker för träning och återhämtning

Hos Hemberga hittar du ett brett sortiment av goda proteinbars och sportdrycker fyllda med bra energi av hög kvalitet till förmånliga priser. Produkterna kan förbättra dina prestationer på gymmet och hjälpa kroppen med återhämtningen efter träningen. Och så är det ett snabbt och mättande mellanmål!

BRETT SORTIMENT AV PRODUKTER MED HÖG KVALITET

En proteinbar eller en sportdryck passar perfekt att äta i samband med din träning eller efter träningen för en snabb och smidig återhämtning. Allt du äter påverkar din kropp och hur du presterar på gymmet, på löpturen eller i skidbacken. Med proteinbars och sportdrycker kan du ta tillvara på träningen och få en effektiv återhämtning. Proteinet i produkterna hjälper till att bygga muskler och motverka nedbrytningen av musklerna. Proteinbars och sportdryckerna finns i flera olika smaker så att du kan hitta dina och dina medarbetares eller kunders favoriter.

Proteinbars fungerar också som goda och hälsosamma mellanmål. Lägg en proteinbar i fickan eller väskan så har du alltid ett hälsosamt snacks fyllt med hög energinivå nära till hands när du behöver ett mellanmål. Perfekt när du behöver ett nyttigt och gott alternativ till choklad och godis!

Alla proteinbars och sportdrycker som du hittar hos Hemberga är tillverkade i hög kvalitet, både vad gäller innehåll och smak. Vi har stor kunskap inom sportnutrition och lång erfarenhet av försäljning och logistik. Detta gör oss till en säker leverantör av proteinbars och sportdrycker. Vårt sortiment är alltid aktuellt och i fas med rådande trender. Produkterna är noga utvalda efter deras innehåll, smak, funktion och hur de marknadsförs. Om produkten finns i vårt sortiment kan du som kund känna dig trygg i att den är bra och säker. Alla produkter handlar du för ett konkurrensmässigt bra pris.

BLI KUND REDAN IDAG OCH BESTÄLL PROTEINBARS OCH SPORTDRYCKER

Det är enkelt att bli kund hos Hemberga. När du fyller i dina uppgifter godkänner du samtidigt våra villkor och kan enkelt lägga en beställning, från en kartong till flera flyttlådor. När du har ett konto kan du även se våra fördelaktiga priser. Din beställning levereras till dig på utlovad tid. Vi erbjuder leverans inom två dagar i Stockholm och i övriga landet levererar vi inom tre till fem dagar. Alla beställningar om minst 2500 kr levereras fraktfritt i Stockholm. Om beställning är lägre än 2 500 kr tar vi 290 kr i en fraktkostnad. I övriga landet levererar vi fraktfritt över 3500 kr och om beställningen är lägre än 3500 kr utgår en fraktkostnad på 290 kr.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. Vår personal svarar gärna på dina frågor om produkterna, leveranserna och betalningen. I vårt breda sortiment hittar du proteinbars och sportdrycker men också olika drycker som vatten, kaffe, juice och smoothies. Här hittar du även konfektyr och olika nötblandningar. Vi har lång erfarenhet av försäljning och logistik. Välkommen att bli kund hos Hemberga!

Vi på Hemberga vill gärna vara mer än bara din leverantör. Vi letar alltid efter samarbeten för att bygga varumärken och öka kundens försäljning. Söker du en aktiv och kunnig samarbetspartner? Tveka inte att kontakta oss om du vill diskutera ett eventuellt samarbete eller sponsring!

148.105.251.16