us9-2d65e429-a95fcfef5dd52edcd2c71d905.pages.mailchi.mp

Hemberga
Kaffe, läsk & vatten till företag
Leverans inom 2 dagar i Stockholm
I blickfånget
Trender och varumärken
kom igång
Njut av dryck på jobbet
sortimentet
Coca-Cola, Loka, Vitamin Well, Nocco, kaffe m.fl.
Sortiment
I olika smaker och förpackningar
FUNKTIONELLA DRYCKER
Vitamin Well & Nobe
Perfekta mellanmålet
Och alla förpackningar
Service
Beställning, leverans och plock i kyl
Shadow

Hemberga – drycker och snacks på jobbet

Kyld dryck och kaffe på jobbet ska vara smidigt och enkelt. Hemberga är störst i Stockholm på leveranser av drycker till kontor och arbetsplatser. I Stockholm kan vi leverera din beställning inom två arbetsdagar och i övriga landet på mellan tre och fem dagar. Vi hjälper dig att skapa en attraktiv arbetsplats!

BRA SORTIMENT TILL BRA PRISER

Hemberga har arbetat med dryckesleveranser till arbetsplatser och kontor sedan 1950-talet. Idag kan vi erbjuda ett brett sortiment av drycker och snacks till förmånliga priser. Vårt sortiment utökas hela tiden efter trender och säsong. Beställ vatten, juice, hälsodrycker och läsk smidigt online. Naturligtvis har vi även kaffe, konfektyr och nötter. Våra proteinbars och sportdrycker är mycket populära för träning och återhämtning men också när man behöver ett snabbt mellanmål med mycket energi.

Ett mycket uppskattat alternativ är att låna ett kylskåp gratis som kan fyllas med coca cola, vatten i olika förpackningar och smaker, juicer och sportdrycker. Här har du möjlighet att anpassa sortimentet så att det passar just din arbetsplats och dina kollegor. Hemberga erbjuder även en bekväm fullservicetjänst där vi tar hand om allt. Ni lånar en kyl från oss som vi fyller på efter era önskemål, server och håller ren och snygg. Självklart tar vi hand om alla returburkar också!

Önskar du hyra en varu- och dryckesautomat, en så kallad vendingmaskin, kan vi även erbjuda detta alternativ. Vi har två olika varuautomater att välja mellan, en som är anpassad för endast dryck och en som är anpassad för både dryck och snacks. Att kunna köpa en läsk, en flaska vatten eller en påse nötter är en god service att erbjuda på en arbetsplats, en skola eller på en mottagning och ett smart sätt för dig att göra en extra förtjänst utan att behöva ha bemanning på plats. Du bestämmer så klart själv vilket sortimentet du önskar och som passar dina besökare och vilka priser du önskar att ta.

GOD SERVICE OCH ENKEL HANTERING AV PANT

Bli kund via vår webbplats redan idag. Lägg din order och inom två dagar kan vi leverera din beställning i Stockholm, beställningar till övriga landet levereras inom tre till fem dagar. Hos oss får du alltid gratis frakt vid beställningar över 900 kr ex moms och pant. Om du önskar kan chauffören ta med sig eventuell pant och tombackar. Denna service är gratis för dig som kund när panten returneras i säckar i samband med en dryckesbeställning. Vi kan även hämta pant och tomburkar vid andra tillfällen för en kostnad av 290 kr. Tombackar dras av direkt på er faktura och pantsäckar betalas ut via Returpack.

Välkommen att höra av dig till Hemberga när du vill skapa en attraktiv och välmående arbetsplats där dina medarbetare kan få eller köpa kylda drycker och snacks snabbt och smidigt. Med en god dryck och kanske en påse nätter eller proteinbars får man energi som varar hela dagen! Vi har flera olika lösningar så att du ska kunna hitta det alternativ som passar din arbetsplats bäst. Vi är din flexibla partner när du vill hitta en smart lösning för drycker och snacks på jobbet. Beställ kaffe, läsk och vatten till ditt företag redan idag!

BLI KUND

Det är enkelt att bli kund, registrera dig här för att se priser på hela sortimentet och lägg din första beställning idag!

148.105.251.16